Nästa tema är släppt!

Idag kan vi stolt presentera nästa nummers tema, nämligen Zayn Malik, mannen på allas läppar. Vad döljer sig bakom hans mystiska ögon och gudabenådade kindben? Varför hoppade han av – egentligen? Vad gör han nu? Dessa frågor, och många fler, kommer att besvaras i nästa nummer. Horoskopen kommer att visa vem av medlemmarna i One Direction just du passar bäst ihop med, vi kommer gå igenom Zayns alla tatueringar och deras betydelser och det ryktas till och med om att redaktionen har lyckats få en intervju med One Directions management! Vad den resulterar i kan vi fortfarande bara drömma om, men vi är sjukt taggade och stolta, och det hoppas vi att ni är också!

Globalt Perspektiv kommer vara först med det senaste, allt för er läsares skull!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *