Nyhet

Outfit-Onsdag: Se ut som en träningsguru

Blommig sweatshirt Träningstopp / Gul sweatshirt / Träningsbyxa / Svart sweatshirt / Träningsbh / Leggings

Det spelar ingen roll om du faktiskt tänker träna eller om du bara vill se riktigt fly ut. Dagens outfit är perfekt! Träningskläder är din chans att ha helt galna neonfärger tillsammans med leopardmönster, men det behöver inte vara så, för en mer toned down look kan det vara bra att utgå ifrån en svart bas och sen byta tröja efter tycke och smak.

I modevärlden pratar en om athleisure wear, att ha på sig ”träningskläder” i andra sammanhang än på gymmet. Låt den dag du har idrott bli en heldag i supercoola och bekväma tights och stora sweatshirts. Så länge du inte har svettats för mycket på idrotten såklart. Var inte rädd för att använda dina kläder, det heter sweatshirt av en anledning. Om du går i trean och inte har kuggat idrotten (bra jobbat!!!) så kan du övergå från pyjamasmåndag till athleisure wear, ifall det skulle komma pressfotografer till skolan eller något, inte vet jag.

Nu vet du allt du behöver veta om athleisure wear. Så se till att inte frysa för mycket när Helen tvingar ut dig i skogen med en knögglig karta och en kompass (hallå alla har GPS i mobilen???) och investera i en träningsoutfit som får dig att känna dig helt jävla oemotståndlig.

Tydligen är det nya att ha text på tröjan. Oftast betyder texten ingenting så det är fritt fram att välja vad som helst #ohsorandomXD. Här är Globalt Perspektivs minst pinsamma alternativ:

 

74387804902_m

Fine

75883348402_m

Crush 

 

hmprod-5

Team internet

hmprod-4

Property of no one

73901862302_m

Sportiga ränder

 

Om du fortfarande känner dig lite tveksam till att ha en gul tröja med texten ”banana split” så kan du kolla in den totaltrendiga Josefin Dahlberg som totalt övertygar iaf mig!

Processed with VSCO with hb2 preset

Glöm inte bort att träning handlar om hälsa och hälsa är att lyssna på sin kropp. Känn dig inte otillräcklig, det är samhället som är stört fitnesshetsigt och du är perfekt som du är.

 


Alex, moderedaktör som F-ade i idrotten men såg jävligt snygg ut när hon gjorde det.

Författare

globaltperspektiv@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

I-landsproblem - en dikt

14 september, 2016