Clickbait / Nyhet

Senaste nytt på Skolan

Under dagen har lappar där natur treorna anklagas för att vara elaka och diviga. Men hur känns det för naturtreorna? Alla i intervjun valde vara anonyma då de är rädda för att få hat.

Hur känns det att bli anklagas?

Läderlappen:
-De är oväntat. Jag visste inte att tvåorna hade dessa känslor. Men på samma gång är det konstigt att tvåorna inbillar sig att de är på samma nivå som oss. Jag ska säga att när jag gick i tvåan visste jag min plats.

Svåra frågor:
-Jag kan tycka att det faktiskt finns såna strömningar som tvåorna antyder. När vi gick i tvån och skulle nolla ettorna ville jag personligen att vi alla skulle vara på samma nivå och göra saker tillsammans men blev nedröstad. Men jag tycker ändå att detta var lite oväntat.

Kakadua 3:
-Vi har ju skickat Molly som ambassadör till tvåorna. Hon har varit jätte snäll och trevlig mot dem.

Www:
-Jag känner mig jätte upprörd. Jag förstår inte… Jag är ledsen att tvåorna har upplevt detta och hör gärna på konkreta exempel om problemen. Vi tar detta väldigt seriöst och ska ta upp det på nästa elevmöte. <3 <3

Rosa chinos:
-jag tycker att det är upprörande, chockerande och alarmerade

Kentfan:
-Det är bara så himla pinsamt

 

Författare

globaltperspektiv@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *