Skolan stänger till följd av magsjuka

Sedan gårdagen har omkring 200 elever och personal på Globala gymnasiet insjuknat i en magsjuka som nu kan antas vara vinterkräksjukan eftersom sjukdomsfallen fortsatt öka även under onsdagen. Denna vinterkräksjuka har visat sig vara väldigt smittsam och därför har skolan nu bestämt att stänga ned. Risken finns att skolan även kommer att fortsätta vara stängd imorgon och rektorerna uppmanar eleverna att ha koll på fronter för att se när skolan öppnar igen. För tips på hur du bäst skyddar dig mot vinterkräksjukan se artikeln Magsjukeepidemi på Globala.

Här finns DNs artikel om den så kallade ”evakueringen av skolan” och Aftonbladet meddelar att det är oklart när skolan öppnas igen.


Ylva Palmgren, som ännu inte är smittad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *