VECKANS QUIZ: Hur mycket kan du om Stranger Things?

 

Friends don´t lie, som Eleven säger. Det här tester ljuger inte heller – vad kan du egentligen om allas våran favorit scifi-drama-serie Stranger Things? Gör vårt test för att få reda på det. Och ja, spoilers såklart. Ta det försiktigt i Upside Down!

 

Bildresultat för dustin henderson gif

1. Vad heter sjukdomen Dustin har?

A: Lamellar Ichtyosis

B: Cediocranial Dysplasis

C: Hydrocephalis

D: Epidermolysis

 

Bildresultat för jonathan byers gif

2. Vilken skräckfilmsposter ber Jonathans pappa honom att ta ner?

A: “The invasion of the Body Snatchers”

B: “The Thing”

C: “The Exorcist”

D: “The Evil Dead”

 

Bildresultat för nancy wheeler gif

3. Vad säger Mike att Nancy klädde ut sig till för fyra år sedan?

A: En älva

B: En nymf

C: En vätte

D: En tomte

 

Bildresultat för stranger things bike gif

4. Vilken serietidning skulle Will vinna om han slog Dustin i cykelracet?

A: Superman #242

B: Green Lantern #71

C: X-Men #134

D: Batman #147

 

Bildresultat för joyce byers gif

5. Vilket cigarettmärke vill Joyce Byers ha när hon köper en ny telefon?

A: Camels

B: Marlboro Lights

C: American Spirit

D: Pall Malls

 

Bildresultat för stranger things ghostbusters gif

6. Vilken Ghostbuster klär både Mike och Lucas ut sig till?

A: Venkman

B: Spengler

C: Stantz

D: Winston

 

Bildresultat för stranger things arcade gif

7: Vad hette prinsessan i arkadspelet Dragon Lair?

A: Doroty

B: Daphne

C: Destiny

D: Daisy

 

Bildresultat för steve harrington gif

8: Nu gäller det… vilket märke på schampo har Steve?

A: Head and Shoulders

B: Herbal Essences

C: Fabergé Organics

D: Loréal

 

Bildresultat för steve harrington babysitter gif

9: …Och från vilken känd skådespelerskas hårproduktsmärke är hans hårspray?

A: Molly Ringwald

B: Susan Saradon

C: Farrah Fawcett

D: Sigourney Weaver

 

Bildresultat för mike wheeler WALKIE-TALKIE gif

10: Hur många dagar försökte Mike kontakta Eleven genom walkie-talkien?

A: 420

B: 394

C: 353

D: 269

 

FACIT

1:B 2:D 3:A 4:C 5:A 6:A 7:B 8:C 9:C 10:C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *