Veckans Quiz – Vad kan du om One Direction?

Relaterad bild

1. Innan Harry kom på namnet One Direction, vad föreslog Liam att de skulle heta?

A: Unique Selling Point

B: Modern Essence

C: No More Detention

D: Privital Voices

 

Bildresultat för one direction xfactor gif

2. Vilket datum bildades bandet i brittiska X-Factor?

A: 11 juni 2010

B: 8 augusti 2010

C: 24 juli 2010

D: 20 september 2010

 

Bildresultat för one direction little things gif

3. Ed Sheeran skrev Little Things till 1D`s andra album Take Me Home. En annan låt han skrivit åt dem är…

A: Perfect

B: Steal My Girl

C: Drag Me Down

D: 18

 

Bildresultat för i m just chillin out in me box gif

4. Vad var Nialls (lite cringeiga) email-adress innan han blev känd?

A: da_pimp_is_here@hotmail.com

B: niall_mr_pimp_worldwide_@hotmail.com

C: da_pimp_man_@hotmail.com

D: niall_be_pimpin_@hotmail.com

 

Relaterad bild

5. I vilken “Video Diary” introducerades 1D`s sjätte medlem, duvan Kevin?

A: Nummer 1

B: Nummer 2

C: Nummer 3

D: Nummer 4

 

Relaterad bild

6. “She floats through the room on a big balloon”… Vilken låt är denna textrad ifrån?

A: Diana

B: No Control

C: Girl Almighty

D: You and I

 

Bildresultat för pillowtalk gif

7. Vilken dag är alla “directioners” sorgligaste dag – det vill säga, vilken dag lämnade Zayn bandet?

A: 21 mars 2015

B: 23 mars 2015

C: 25 mars 2015

D: 27 mars 2015

 

Bildresultat för harry styles gif 2016

8. Vad hette bandet Harry var med i innan One Direction?

A: Black Eskimo

B: White Eskimo

C: White Ellmo

D: Han var inte med i något band innan One Direction

 

Bildresultat för one direction gif

9. En tweet från en av bandmedlemmarna är bland de mest retweetade i världen – med över 2 miljoner delningar. Vem skrev tweeten, och vad står det i den?

A: Niall: applied for xfactor,hope it all wrks out

B: Louis: Always in my heart @harry_styles . Yours sincerely, Louis

C: Harry: I study rainbows.

D: Liam: Are u not reading what I´m saying its a SNAKE HABITAT TURN AROUND

 

Relaterad bild

10. Harry var nyligen med i Christopher Nolans storfilm Dunkirk. Vad hette hans rollfigur där?

A: Alex

B: Tommy

C: Peter

D: Collins

 

Bildresultat för louis tomlinson siblings gif

Bonusfråga: Louis har 6 yngre syskon. Kan du namnen på alla?

 

Facit: 1A, 2C, 3D, 4A, 5D, 6C, 7C, 8B, 9B, 10A (Bonus: Lottie, Felicité, Daisy, Phoebe, Doris & Ernest)

 

0 > 2 rätt: Du kanske kan refrängen till What Makes You Beautiful… men det är det. Kanske du ska börja lyssna på The Wanted istället?

3 > 5 rätt: Du kan titulera dig själv ett fan! Dock kanske du behöver läsa på lite.

6 > 9 rätt: Du är en dedikerad directioner, som har varit med sen starten – vet du rentav mer om bandet än de själva?

10 rätt + bonus: Wow! Du är den ultimata One Direction-experten. Vänta lite… är det du Niall?

 


Saga Håkansson, skoltidningens provider av nördiga quiz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *