Nyhet / Okategoriserade

Inför Melodifestivalen

Vem älskar inte melodifestivalen? Kanske inte alla, jag erkänner. Men att inte gilla festivalen är som att inte känna lycka. Det finns så mycket att uppleva och se. Och snart börjar det. Så vi i redaktionen tänkte köra en inför-mello med allt man kan tänka sig att tänka på!

– Programledare för år är Gina Dirawi, det är hennes tredje gång! Första gången var hon med den kvinnliga trio med Helena Bergström och Sarah Dawn Finer. Sedan hade vi året efter med den stela ledningen av Danny Saucedo och Gina. I år kommer Gina vara programledare med en ny person varje deltävling. Det är en sjuk uppsättning av dem största. Vi pratar om Petra Mede, Henrik Schyffert, Sarah Dawn Finer, Ola Salo, Peter Jöback och William Spetz. Charlotte Perrelli var tänkt men tydligen har hon blivit kickad på grund av att hon var med i en reklam.

Artisterna då. Vad ser vi fram emot i redaktionen och vad ska ni se fram emot? After Dark gör comeback och vi hurrar. Vem älskade inte La Dolce Vita? Vi ser även många från förra året (nästan lite för många), till exempel Samir och Viktor med låten bada naken, och vi har oklara känslor inför detta.

Finns det något annat att tänka på? Låt oss se på den nya logan. Så himla ful. Och så har vi appen, kommer den funka i år? Hjärtrösta som de kallas, varför får man inte se alla bidrag och sedan rösta på det bästa? Globalt perspektiv-redaktionen planerar en demonstration mot appen så kom med i kampen. Och glöm inte att se melodifestivalen på lördag

.ladda ned

Författare

globaltperspektiv@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *