Nyhet

Pokémon och PDA

Klädångest – vi har alla varit där. Ibland känns det bara som att inga kläder passar och medan du rotar i garderoben flyger de dyrbara morgonminuterna förbi. De minuter som också ska räcka till frukost, hårfix, smink, skäggtrim och sista-minuten-plugg på spanskaglosorna. Räddningen är här! För att lätta globalarnas morgonstress har Globalt Perspektiv anlitat en modeexpert som varje vecka ska plocka ihop två trendiga och någorlunda billiga outfits för alla smaker.

Pokemon outfit

Örhängen / Portabel laddare / Ryggsäck pikachu / T-shirt pikachu / Mobilskal valor / Strumpor pikachu hibiskus / Svart kjol 

Beväpnad med endast din mobil och en portabel laddare för extra batteritid ger du dig ut i vida världen. Du är redo att gå ut och fånga monster, men för detta behövs självklart den perfekta outfiten (om du inte väljer att jaga figurer i pyjamas såklart). Din ständiga kompanjon är den gula björnen/räven med röda kinder som du annars förvarar i pokébollen. Nu kan du vända på det hela med den snygga ryggsäcken, ha bollen innuti pokémonen! Kul va?

 

Love

Allt från TGR och Lagerhaus

För er som inte vill vänta till alla hjärtans dag för att visa världen att det är Ni Två. Ett komplett koncept med en regnponcho för två (varför inte dela allt med den den man älskar?). Om någon skulle ta illa upp av ert gulligull kan ni alltid erbjuda ett hjärtplåster för deras ego. Med kärlekslåset kan ni låsa ihop era laptopfodral. Tänk så gulligt!


Alex, art director och erkänd kärleksexpert

Författare

globaltperspektiv@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *