Mode

Halloweenoutfits!

För alla som inte orkar klä ut sig men ändå vill ha lite inspiration till den amerikanska helgdagen som närmar sig med stormsteg!

 

gothSpetslinne / Blodröd velourklänning / Spindelvävstopp / choker / Halsband Roséguld / Klackskor med snörning / Lång kjol / Liquid lipstick

Med den här looken gäller det att gå all in, more is more! Tänk romantiskt, spets, långa kjolar, häxor och vampyrer i stora slott! Spets blir din bästa vän, det ger ju spindelvävskänsla. Annars gäller det svart, svart och mer svart, men för den som vill bryta av så går det att kombinera med rött eller mörklila och fortfarande vara on point. Det bästa är att det inte behöver vara halloween för att du ska kunna rocka detta. Detta är även ett ypperligt tillfälle att prova någon av förra veckans röda läppstift!

halloween-kul

Body ”With my witches” / Spökanteckningsbok / Spökörhängen / Knästrumpor / Löst glitter / Rosa boot / Silverkjol / Sweatshirt Fladdermus / Spök-Tshirt

Här är en lite otraditionell halloweenoutfit, färglad, grafisk och gullig! Den är mer wearable än ovanstående och passar den som inte brukar sväva runt i korridorerna som en gotisk princessa. Eftersom att samtliga överdelar har tryck på sig har jag valt att matcha dem med enfärgade plagg. Men enfärgat behöver inte betyda tråkigt! Kjolen är superglittrig för att ge lite textur till looken, och skorna är mysigt rosa för att matcha sweatshirten. Matcha med rosa läppstift, glittriga ögonlock och söta spökörhängen. BUUUU!

Författare

globaltperspektiv@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *