Mode

Outfitonsdag: rött är gött

Vi i redaktionen är grymt upptagna med att färdigställa nästa nummer (som kommer ut snarare än du tror)! Men vi vill inte göra dig besviken! Klart det blir Outfit-onsdag!

Nu är sommaren officiellt slut, det är dags att bunkra upp med tjocka tröjor och dubbla strumpor för att inte förfrysa på skolans iskalla golv. Tyvärr betyder den nya årstiden att sommaren flirtiga vibe är över, inga fler midnattskyssar på stranden, inga blickar i vid glasskiosken, framförallt är utefesternas tid slut. Oddsen att i tanto stöta på en trea med en folköl i handen blir mindre och mindre. Nu är det dags att sitta med en kopp te framför en mysig film, baka bullar och värma varandras händer när ni väntar på bussen! Det är som att hösten är tänkt för par! Alla andra då?

Globalt Perspektivs moderedaktion has got you covered i singellivet, vi berättar hur en haffar även under vintertid. Med ett enkelt tips kommer du lätt att scorea en cool äldre crush. Något som definitivt kan användas för att imponera som fan på resten av klassen.

 

Allt du behöver är självförtroende, och alla vet att självförtroende kommer från ett riktigt snyggt rött läppstift!

 

la%cc%88ppstift

Lipstick perfect red / Lipcream copenhagen / Nyx liquid suede

 

la%cc%88ppar

Lip balm  / Lösnaglar rocky horror / Halsband mun / Strumpor mun / Armband mun / Cutout polo / Tshirt / Pot lipbalm

 

 

Författare

globaltperspektiv@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *