Mode

Vintern är här: klä dig rätt!

Brun polo / Stickad halsduk / Vit blus  / Guldörhängen / Halsband / Kul mössa / Broderad kjol / Puderrosa kjol / Stickade knästrumpor

Ta vara på den bitande kylan och låna ut din halsduk till någon som fryser! Tjänsten kommer definitivt att uppskattas, det är också en bra ice-breaker… Haha.

När vädret blir kallt så får kläderna bli varma istället, både i material och i färgtema. Nu är det dags för murriga mörka färger och dramatiskt läppstift. Plocka fram naturliga ögonskuggsfärger eller följ GPs topptips och strunta helt i sminket. Alla är för kalla och förkylda för att se GYA-ringarna under dina ögon.

Broderi är förvånansvärt inne just nu, kolla bara in Babe_ebbas instagram! Du kan hålla ett krampaktigt grepp om sommaren med hjälp av söta blommor på kläderna. Det coolaste vore självklart att gå på en syjunta med en massa nice brudar och brodera på sina kläder, men annars går det ju att köpa saker för pengar… Kombinera kjolen med tjocka strumpbyxor och knästrumpor i en komplementfärg! Eller skit fullständigt i kjolen och styla med ett par svarta kostymbyxor.

Författare

globaltperspektiv@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Halloweenoutfits!

26 oktober, 2016