Tips

Tindertips

Tjugonde december. Fyra dagar kvar till jul och de flesta av er som (liksom jag) är lagda åt det tidspessimistiska hållet har nog börjat oroa er inför listan av icke-inköpta julklappar i kombination med slutprov i diverse skolämnen.

Det går självklart att hantera den här stressen på ett effektivt sätt eller så utför man min personliga favoritsyssla – prokrastinering i soffan tillsammans med en kopp te och Tinder.

 

Jag skulle faktiskt anse mig vara lite av en expert på Tinder, faktum är att jag vid det här laget har varit på tinderdejter med 7 olika personer och nästan inlett förhållanden med flera av dem. Utöver dessa misslyckanden fylls min meritlista av flera hundra matchningar som inte heller lett till något varaktigt och eftersom jag drivs av solidaritet så tänker ju nu dela med mig av mina bästa tindertips!

 

  1. Skriv om saker som faktiskt intresserar dig. Jag älskar att diskutera filosofi och litteratur på Tinder eftersom det dels ger upphov till lärorika konversationer och dels gör det tydligt om personen har något innanför det där välformade pannbenet. Men det kan ju lika gärna handla om att du har fotboll som intresse eller brinner för fotografi och vill hitta någon att dela det med.

 

  1. Våga gå på dejt! Det är helt fruktansvärt vidrigt asläskigt men det i särklass mest effektiva sättet att avgöra om personen är något att ha eller inte.

 

  1. Var medveten om ditt syfte med att skriva med personen. Är det bara liggmaterial kan du kanske undvika att nämna massa personliga saker eftersom du aldrig kommer få en riktig relation med personen. Är det däremot en potentiell partner så är det svinviktigt att faktiskt våga vara sig själv! Som indoktrinerad duktig flicka har jag märkt att jag väldigt lätt anpassar mig efter den jag är på dejt med och exakt alla relationer jag inlett på det sättet har gått åt skogen. DU ÄR BÄST och du förtjänar någon som fattar det!

 

  1. Träffa aldrig en person hemma hos denne första gången ni ses. Eller hoppa in i hans bil (mvh hon som haft en stalker sedan ett år tillbaka på grund av en rutten dejt i en snubbes fula gamla Volvo, mest ovärda någonsin). Men faktiskt. Tyvärr är det så jävligt att det inte går att lita på att din dejt har samma avsikter som du har.

 

  1. Bjud inte in personen på första dejt till ett socialt sammanhang där det finns risk att denne blir intresserad av någon av dina kompisar istället. I kombination med alkohol kan det orsaka slitningar mellan dig och dina vänner som din dejt förmodligen inte ens är värd.

 

Sååå vad ska ska ni göra nu? Plugga till matteprovet imorgon? Beställa julklappar till familjen? Haha nää, förstås inte. Fortsätt nu din prokastrinering i godan ro tillsammans med världens bästa app. Tinder.

 


ska%cc%88rmavbild-2016-12-19-kl-19-01-53
Hanna Larsson

Författare

theghostbuh@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vad händer egentligen?

14 december, 2016