Best of / Nyhet

TEMA: natur(ligt)

Är sex naturligt? Är det inte naturligt att äta kött? Är det naturligt med kroppshår? Är globalas Na-elever verkligen naturare? Är tinder det naturliga sättet att träffa one-night stands?

Arbetet till det nya numret är igång och temat blir Natur(ligt). Har du åsikter om vad som är naturligt eller känner du dig bara inspirerad av temat, skicka in till oss. Alltinget till vår mejl: globaltperspektiv@globala.se. Om du inte vill att vi ska veta att du har skrivit texten kan du skicka in den genom fliken skicka in på hemsidan eller lägga texten i vår brevlåda vid kafét. Så kommer vi naturligt vis publicera din text.

 

Författare

theghostbuh@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

God Jul och Gott Nytt Lov

21 december, 2016