Nyhet

Vad händer i oktober?

Som de flesta vet går Globalas föreningsliv genom en mörk tid. Alla kvarlevande föreningar skriker efter nya medlemmar. Skoltidningens desperata försök till uppmärksamhet resulterade i en patetisk marknadsföring i form av parafraser på valaffischer (skoja, de var awesome). Vi ger inte upp vårt försök till stabil överlevnad. Otaliga idéer för att underhålla en regelbunden läsning hos vår målgrupp ligger på lager. Det är dags att presentera en av dem…

→ Från och med oktober kommer hemsidans artiklar hålla sig till ett visst tema för varje månad!

Syftet med beslutet är att nå ett innehåll för att öka allmänhetens intresse för vår verksamhet. Vi tror att effektivitet nås med variation, och att tidningens “genre” för tillfället anses som ganska oklart hos många. Vi vill nå ut till er.

Vem bestämmer temat? Det första temat bestämdes relativt odemokratiskt, alltså av oss i redaktionen. Vårt mål är att självklart anpassa temat efter vad målgruppen (ni) önskar. Vi kommer därför att på olika sätt fråga er om förslag på vad de kommande månadernas tema bör vara. Har du redan nu ett önskemål på tema kan du kommentera här nedan eller mejla globaltperspektiv@gmail.com.

Men vilka skriver då? Det gör ni såklart!! Visst vet ni om att ni kan skicka in texter, önskemål, teckningar etc NÄR SOM HELST till oss superenkelt via mejl, sociala medier eller hemsidan?

Vi hörs!

//Mvh en peppad redaktion

 

Författare

globaltperspektiv@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Uppskatta bibliotekarien!

21 september, 2018