Okategoriserade

Decembers tema

”Vad är vår plikt som skoltidning?” tänkte vi när vi, lika odemokratiskt som alltid, beslutade månadens tema. Vi finns ju till för er, globalare. Vårt engagemang tillägnas alla som går, har gått och/eller jobbar på Globala Gymnasiet. Därför kommer decembers innehåll vara extra mycket till er, mer internt och personligt än någonsin. Från oss alla, till er alla. (Kan vi föresten prata om hur svårt det är att säga ”från oss alla till er alla” utan att lägga till ”en riktigt god jul” efteråt?)

I samarbete med Elevkåren ägnas en del av månadens innehåll även till Musikhjälpen och deras tema ”allas rätt att funka olika”. Glasburen är på plats i Lund mellan den 10e och 16e december och hashtaggen är #mh18.

Här bidrar du till Musikhjälpen.
Här bidrar du till Globalt Perspektiv.

Författare

globaltperspektiv@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *