Tips

Globbes bästa hångelplatser

Detta är en inskickad artikel. Åsikter i artikeln representerar inte nödvändigtvis tidningens eller redaktionens ställning i frågan.


En av de första sakerna jag registrerade när jag började på Södertörns Högskola ett halvår efter mitt utspring från Globala var de överraskande perfekta platserna att “myspysa” på (Sims-gamers will get it). “Sånt här fanns minsann INTE på gymnasiet” tänkte jag.

Nu har jag nyttjat de heta möjligheterna i djupet av Flempans universitetshåla, och det slår mig att detta nog hade gått an på älskade Globbe…

Här listar och recenserar jag Globalas hångelplatser (eller ännu värre?) som bara suktar efter att användas!

 

Hångelsoffan

Den självklaraste men ändå inte bästa platsen för intima aktiviteter, trots att man flitigt kallar den “Hångelsoffan”. Jag syftar på den mörkblå soffan i “Röda Rummet” (korridoren längst, gå in via dörren till idrottshallarna och ta trappan ner). Soffan kan tros vara ideal för den som vill undvika att bli påkommen, men så plötsligt ska någon elev ner till sitt skåp eller så vandrar någon hummande personal in från labbsalarna, som är så nära att du inte hinner återställa bältet eller hämta andan. PINSAMT! För att inte tala om när folk helt ignorant sätter sig vid borden i korridorens andra ände, och tar upp sin MacBook helt nonchalant som att någon absolut inte har sitt livs bästa hångel tio meter därifrån!!!! Inte okej. Aja, den soffan är ändå obekvämt kort (och varför har den så många hål????).
Relaterad bild

 

“Bajstoan”

Res dig ur hångelsoffan och smyg in i “bajstoan” med din lyckliga myspartner! Denna charmande plats har blivit mycket orättvist namngiven, men det kan DU utnyttja! Eftersom toaletten under trappen framför “Röda Rummet” sägs användas av bajsnödiga kommer ju ingen gå dit för hångel, vilket innebär att du helt saknar konkurrens! “Men… vad ÄCKLIGT att hångla där alla bajsar??” tänker du då. Då svarar jag att vem i hela världen hinner springa ner ända dit när de känner att” fan, nu är det på väg”? Va? Mycket enklare att bara gå till de närmaste på en snabb smygrast under en lektion eller bara tänka att detta är naturligt, vem fan bryr sig egentligen om att du bajsar här?
Bildresultat för toilet door gif

 

Orgeln

För lite över ett år sedan reflekterade den nyfikna sammaren Ivan Annell (shoutout) över orgelns bortglömda existens. “Piporna är tillbucklade och böjda, en av dem har fått ett klistermärke från en trogen fotbollssupporter. Pedalerna och tangenterna på klaviaturen framför fungerar inte. Dammig är den också. Den är helt oanvändbar, och ändå sitter den där, år ut och år in…” skriver han i Veckans Observation. När han själv för tankarna till revolutionära marxister under föreningslivets glada dagar fnular jag på andra möjligheter. Hångel. Vad vore bättre än att vända något trasigt till något härligt? Lugn och ro garanterat, likaså damm. Guldmedalj till den som lyckas ta sig in!

 

Tornrummet

Förmodligen det grupprum som allra mest präglas av daglig konkurrens från skoltrötta paussökare – eller hångelsugna? Njut av avgastäckt utsikt över Hornsgatans mittpunkt på ena sidan och Tantolundens sagolika kolonilotter på den andra. Nackdelen är andelen frustrerade elever som också vill nyttja fördelarna med skolans mest magnifika utkiksplats. Men som man brukar säga; kärleken går först!
Bildresultat för hogwarts gif

 

Taket

Ingen motivering behövs här…
Bildresultat för roof miyazaki gif

 

/En okänd välgörare

Författare

globaltperspektiv@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mars tema

12 mars, 2019